Casals i Colònies

Casa colònies La Guàrdia Lada

De la mà de l'emblemàtic i infatigable Mossèn Jaume Vilardell, la Casa de Colònies de la Guàrdia Lada va obrir les seves portes l’any 1973. Des de llavors, milers de persones, dels més grans als més petits, han passat per casa nostra. Avui, aquells primers nanos són els pares dels nens i nenes que arriben amb les seves motxilles carregades d’il·lusió i dels monitors i monitores que, amb la seva dedicació, preparen les activitats més divertides per a fer passar als nens el millor dels estius. Aquest bagatge ens enriqueix.

 

L’experiència d’estar durant més de 40 anys allotjant persones de totes les classes i de totes les edats, ens fa desitjar amb força continuar amb la nostra tasca millorant cada dia, aprenent, innovant i compartint. Avui, les noves tecnologies són a l’abast de gairebé tothom i són també eines quotidianes. És per això que volem viatjar en aquest tren i oferir-vos l’encant dels temps passats combinat amb les enormes possibilitats de comunicació i diversió del segle XXI. Tel 677 719 792

Fiac English Camp

Una vivència única en un entorn familiar. Aprenem anglès fora de l’entorn de les classes.

 

ANGLÈS 24 HORES

Són colònies en anglès on es crearà un entorn angloparlant perquè els nens i nenes  s’habituïn a comunicar-se en anglès. És un projecte d’immersió TOTAL . L’idioma s’utilitza des que es lleven i fins que se’n van a dormir guanyant així la confiança per tal de que  parlar, escoltar, llegir i pensar en anglès esdevingui natural.

 

SENSE CLASSES

El nostre programa no té classes. L’estiu és el millor moment per desenvolupar aptituds en anglès utilitzant l’idioma en activitats més lúdiques i les rutines diàries. La vivència de l’idioma és la millor forma d’aprendre’l.

 

DIVERSIÓ ASSEGURADA

Shows, teatre, jocs de nit, gimcanes, activitats esportives, excursions i piscina. Junts descobrirem l’entorn únic i privilegiat de la Garrotxa.

 

COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES MITJANÇANT EL BLOG

Els mateixos alumnes crearan un blog i penjaran el seu contingut per explicar-vos les seves experiències amb fotos, vídeos, comentaris…

Alba serveis

Quan arriben les vacances d’estiu comença Albaestiu. Un entorn intens, ple d’emoció i il·lusions on els nens i nenes des dels 6 fins als 16 anys passaran moments inoblidables envoltats de natura i d’un ambient saludable.

Aventura, jocs, cavalls, excursions i esports us esperen amb el nostre grup de monitors. I com a gran novetat pels més grans, pujarem en globus aerostàtic. Tots farem una escapada al parc aquàtic i viurem cadascun dels moments d’aventura i d’hípica amb intensitat, a les cases de colònies de Mas Gircós (Garrotxa) i El Clar del Bosc (Pla de l’Estany).

Hem preparat programes de 8 dies i de 15 dies perquè pogueu escollir diferents dates. Així que us convidem a conèixer totes les activitats que us esperen i a reservar ja les vostres dates!


CONTACTE

Per a totes les qüestions: anuncis, col.laboracions, informació, disseny, etc.... no dubteu contactar-nos a :

Cal Cabasset

Marina Masachs Bertran

tel.656939008 info@revistacanalla.cat

Carrer de França 8, 17853 Tortellà

Segueix-nos a Facebook

Últimes piulades