CULTURA

Institut de Cultura Olot

Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot
Organisme autònom de l’Ajuntament d’Olot la finalitat del qual és desenvolupar de forma directa i descentralitzada els serveis culturals municipals. L’ICCO s’encarrega dels serveis públics de cultura, la gestió del patrimoni cultural de la ciutat, la promoció de les activitats culturals i l’ocupació del lleure i l’acció de foment en matèria de cultura, per a iniciatives tant públiques com privades, així com la coordinació i suport amb les iniciatives culturals de la societat civil.
cultura@olot.cat

esc

Escorniflant Quaderns

El Quadern Escorniflant és una eina que pretén potenciar la imaginació i la creativitat dels més petits. Alhora, que es treballa el coneixement i el respecte per l’entorn, l’atenció i la percepció espaial i l’expressió plàstica. La voluntat és que els nens i nenes s’ho passin bé imaginant com distribuir la casa del talp, pensant com omplint el cabàs del mercat o pintant una mandala, entre d’altres activitats. I els més grans els puguin acompanyar en l’aventura d’aprendre plegats.
El nom del quadern: Escorniflant, és a dir tafanejar en garrotxí, vol endinsar els més petits i els més grans en les costums i tradicions del nostre entorn més proper i dels espais d’interès natural, gastronòmic, cultural i social de la Garrotxa. Conèixer el que tenim més a prop, és un pas per entendre el que tenim més lluny.
El Quadern consta d’unes 30 il.lustracions o temes diferents a treballar. També hi ha uns 10 haikús acompanyant les il.lustracions. S’ha intentat fer un disseny modern i actual. Un Quadern “Slow Draw” per pintar i pensar a poc a poc i sense presses.


CONTACTE

Per a totes les qüestions: anuncis, col.laboracions, informació, disseny, etc.... no dubteu contactar-nos a :

Cal Cabasset

Marina Masachs Bertran

tel.656939008 info@revistacanalla.cat

Carrer de França 8, 17853 Tortellà

Segueix-nos a Facebook

Últimes piulades