OCI

Molló Parc

Molló Parc ocupa una superfície de 10 hectàrees dins del terme municipal de Molló (Ripollès) i a uns 600 metres del seu nucli urbà. El parc ofereix al visitant un recorregut amb el que es pot gaudir de la natura durant 2 i 3 hores. Si el visitant hi vol passar el dia, però, l’espai de Molló Parc ofereix zones de descans i una cafeteria on es poden comprar entrepans freds o calents, refrescos, cafès i gelats per poder consumir-los a la zona de Pic-nic. El recorregut indicat permet caminar entre cérvols, daines i cabirols; veure com s’alimenten i descansen els animals, com es relacionen entre ells, juguen i tenen cura de les seves cries, entre altres. Així mateix, el parc guia al visitant cap al recinte dels caprins, ocupat per la Cabra Hispànica, i d’altres recintes on s’hi podran observar muflons, óssos, isards i marmotes.

Butterfly Park

Passeja pels camins del jardí tropical i descobreix el fascinant món de les papallones, lloros i altres animals exòtics. El nostre objectiu és que nens, famílies, joves i grans puguin observar tots aquest animals en semi-llibertat tot gaudint de la natura en plena activitat. Així com poder veure la vida de les papallones de ben a prop, observant les quatre fases del seu cicle vital i coneixent la gran varietat d'espècies que existeixen. És un parc diferent, únic a Catalunya, amb més de 15 anys de dedicació nens, famílies, joves i grans puguin observar tots aquest animals en semi-llibertat tot gaudint de la natura en plena activitat. Així com poder veure la vida de les papallones de ben a prop, observant les quatre fases del seu cicle vital i coneixent la gran varietat d'espècies que existeixen. És un parc diferent, únic a Catalunya, amb més de 15 anys de dedicació.

tel 972 450 761, info@butterfly.es, 

C/ Santa Clara s/n 17486 Castelló d'Empúries

 

Aquabrava Roses

Gaudiu del dia més sensacional i refrescant de l’estiu envoltats d’una esplèndida vegetació. Un parc per viure en família o amb amics les millors experiències a bord de les nostres emocionants atraccions. 
NOVA ATRACCIÓ: COBRA, una atrevida atracció per tallar la respiració!
Assegut en un flotador acompanyat de vàries persones, lliscareu fins a caure al buit en un “half-pipe” enorme...Una sensació al•lucinant, que no et deixarà indiferent!
AQUABRAVA, UN OASI DE DIVERSIÓ!

 

Ctra Roses a Cadaqués Km. 1, Roses, Spain. Tel. +34 972 25 43 44 - E-mail : info@aquabrava.com


Gnomo Park

Gnomo Park és un parc dissenyat per l´oci familiar i ambientat en el món dels populars GNOMS. Està construït enmig d´un bosc de pins mediterranis i situat a peu de la carretera de Lloret de Mar a Blanes (Costa Brava)

 

Aquest complex compta amb una superfície  de 40.000 m2, amb instal·lacions  lúdiques pel gaudiment de petits i grans, formant una “muntanya de jocs”, amb àrea infantil, mini golf, circuits aeris d´aventura, saló recreatiu i infinitat de jocs. Tot cuidat per la nostra família de gnoms.

EL PARC INFANTIL. Ideal per a nens des de que caminen fins els 10/12 anys. Està equipat amb jocs infantils d´interior: pista americana, piscina de boles, sala amb taller de manualitats  i projecció de pel·lícules infantils, així com una mini-disco amb efectes lluminosos especials.

També disposa d´una zona de jocs a l´aire lliure amb elements participatius per a  nens de diferents grups d´edat fins els 12 anys, i una mini granja aviària.

 També trobaran un joc aquàtic molt actiu i una zona de “Spray Splash” amb diferents i divertits sortidors. Ambdós funcionen des de finals de maig fins a finals de setembre.

A més hi trobareu: ADVENTURE GOLF, ARBRE AVENTURA, JOCS INTERACTIUS, RESTAURANT-CAFETERIA i AMPLI APARCAMENT,

GNOMO PARK, unaMUNTANYA DE JOCS pensada per la diversió de tota la família.


CONTACTE

Per a totes les qüestions: anuncis, col.laboracions, informació, disseny, etc.... no dubteu contactar-nos a :

Cal Cabasset

Marina Masachs Bertran

tel.656939008 info@revistacanalla.cat

Carrer de França 8, 17853 Tortellà

Segueix-nos a Facebook

Últimes piulades